فوت و فن خورش بادمجان
technique eggplant stew
طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه
فوت و فن های پخت خورش بادمجان
راز و رمز خوشمزه شدن خورش بادمجان
خورش بادمجان غذای دوست داشتنی خیلی از مردم در همه سنین است. خورش بادمجان را می توانید هم با مرغ و هم با گوشت میتوانید تهیه کنید. بهتر است این خورش با بادمجان تازه باشد. در ادامه این مطلب آشپزی با فوت و فن خورش بادمجان برای خوشمزه تر شدن آشنا شوید.
Art and technique of eggplant stew
How to make delicious eggplant stew
Techniques of cooking eggplant stew
The secret of delicious eggplant stew
Eggplant stew is a favorite food of many people of all ages. Eggplant stew can be prepared with both chicken and meat. It is better to have this stew with fresh eggplant. In the rest of this cooking article, get to know the techniques of eggplant stew to make it tastier.
فوت و فن خورش بادمجان
توضیحات کامل مطلب
نکاتی برای خوشمزه تر شدن خورش بادمجان
– قسمت سر بادمجان را جدا نکنید، چون خورش را زیباتر می کند.
– احتیاجی نیست مدت زمان طولانی برای جا افتادن این خورش باشد، چون بادمجان ها له می شود.
– گوشت پخته شده و بادمجان های سرخ شده را در یک ماهیتابه بزرگ با نظم و بچینید.
– برای تهیه سس خورش بادمجان، آب گوشت را از صافی بگذرانید تا پیازهایش جدا شود، زعفران آب شده، رب گوجه، آب غوره، نمک و یک قاشق روغن حیوانی را به آب گوشت اضافه کنید، و در ماهیتابه که گوشت و بادمجان هست آب زیادی نباشد.
فوت و فن های پخت خورش بادمجان
– سعی کنید از غوره تازه استفاده کنید.
– اگر دوست دارید از گوجه فرنگی استفاده کنید، بگذارید گوجه ها فقط پخته شوند و پوست آن ترک نخورد و سالم بماند.
– پیاز داغ خلالی را که با قدری نمک و زردچوبه تفت داده اید را در دو دقیقه آخر روی خورش بریزید، پیازداغ ها نباید آبکی شود و به صورت خمیری در بیاید.
– با حرارت ملایم خورش را بپزید و هنگام پختن گوشت، درب قابلمه را ببندید. پس از آنکه گوشت شما پخت، درب قابلمه را باز بگذارید تا آب اضافه آن بخار شود.
فوت و فن های پخت خورش بادمجان
– خورش بادمجان را اصلا بهم نزنید، چون سبب می شود که مواد داخل خورش له بشوند.
– در مراحل پختن خورش، چنانچه آب خورش کم بود، کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
– برای تزیین کردن کنار خورش می توانید قدری سیب زمینی را به صورت خلالی سرخ کنید و کنار آن بگذارید.
– برای آنکه بادمجان هنگام سرخ شدن به روغن کمتری احتیاج داشته باشد، پس از آنکه بادمجان ها را پوست گرفتید و میان آنها را شکاف بزنید، نمک بزنید و چند ساعت به حال خود بگذارید.
– برای سرخ کردن بادمجان شعله را زیاد نکنید زیرا بادمجان زود میسوزد و تلخ میشود. سعی کنید بادمجانها را با روغن کم سرخ کنید.
– هنگام خرید دقت کنید که رنگ بادمجان باید به سیاهی بزند و همین طور بادمجان های کوچک و قلمی باشد.
فوت و فن های پخت خورش بادمجان
– بعضی از خانمها از بادمجان دلمهای برای خورش بادمجان استفاده میکنند. بادمجانهای دلمهای بزرگ بوده و باید پس از پوست کندن و گرفتن تلخی، آنها را باریک برش دهید و سرخ کنید. اما بادمجان معمولی بهتر است.
– اگر می خواهید ازبادمجان کبابی استفاده کنید برای این کار بادمجانها را شسته و آنها را با پوست به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم نگهدارید، مراقب باشید که حرارت کم باشد زیرا شما بادمجان کبابی نمیخواهید و فقط وقتی که پوست آن کمی جمع شد، کافیست. حالا بادمجانها را از روی حرارت برداشته و بعد از خنکشدن پوست آنرا به آرامی بکنید. سپس در ظرفی کمی روغن بریزید و بادمجانها را با حرارت کم درون آن سرخ کنید. با این روش بادمجانها نیاز به روغن کمتری دارند.
– چنانچه میخواهید بادمجان را داخل فریزر نگهداری کنید حتما ابتدا آنها را سرخ کرده و سس فریزری کنید. در نیم ساعت آخر پخت خورش باید بادمجانها را داخل خورش بگذارید تا آرام بپزد؛ اما مواظب باشید چنانچه از بادمجان فریزری استفاده میکنید هنگام کشیدن خورش، بادمجان زود له میشود.
منبع : بیتوته