همه چیز درباره ماساژ شمع
candle massage
ماساژ شمع یک مد جدید برای رهایی از استرس و رسیدن به آرامش
ماساژ با شمع چیست؟
ماساژ شمع چیست و چه فوایدی دارد؟
ماساژ را میتوان یک تکنیک برای نوازشدادن، غلتاندن و فشاردادن پوست، ورز دادن عضلات و سلامت جسم و روان دانست
ماساژ دارای سبکهای متفاوتی است که هر کدام اهداف و ریشه متفاوتی دارند، اما اصل درمان یکسان بوده و برای آرامش، ایجاد یک حس خوب و تعادل مجدد بدن است
امروزه ماساژ شمع یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین تکنیک های ماساژ ، برای رهایی از استرس و رسیدن به آرامش به شمار می رود
در این مطلب شما را با فواید و نحوه انجام ماساژ شمع آشنا می کنیم
همه چیز درباره ماساژ شمع
توضیحات کامل مطلب
همه چیز درباره ماساژ شمع
ماساژ شمع
ماساژ را میتوان یک تکنیک برای نوازشدادن، غلتاندن و فشاردادن پوست، ورز دادن عضلات و سلامت جسم و روان دانست. ماساژ دارای سبکهای متفاوتی است که هر کدام اهداف و ریشه متفاوتی دارند، اما اصل درمان یکسان بوده و برای آرامش، ایجاد یک حس خوب و تعادل مجدد بدن است. امروزه ماساژ شمع یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین تکنیک های ماساژ ، برای رهایی از استرس و رسیدن به آرامش به شمار می رود.
ماساژ شمع چیست؟
شمع درمانی یا ماساژ شمع یکی محبوبترین سبکهای ماساژ است که با استفاده از شمع انجام می شود. شمعهای ماساژ از مواد معطر گرم ، طبیعی و گیاهی به همراه روغنها و مومها ساخته میشوند. از این ماساژ برای تسکین دردهای عضلات و همچنین آرامش بخشیدن به روح انسان استفاده میشود.
مومهای ساخته شده در این شمعها طبیعی بوده و در دمای پایین ذوب می شوند. این موم ها ایمن و سازگار با انواع مختلف پوست می باشند. روغنهای طبیعی و معطر بهکاررفته در این شمعها همراه با تکنیکهای خاص ماساژ ، پوست شما را عمیقاً تغذیه کرده و قابلیت ارتجاعی و شفافیت آن را بالا میبرد.
شمع ماساژ کاملا طبیعی است
انواع شمع ماساژ چیست؟
شمع ماساژ نوعی شمع خاص است که کاربردهای مختلفی برای سلامت روح و جسم انسان دارد. کارایی شمع ماساژ مانند یک روغن ماساژ و یا لوسیون مرطوب کننده است. شمع های ماساژ دارای مواد طبیعی هستند و از اسانس های خالص گیاهی تهیه شده اند از این رو کاملا ارگانیک بوده و یک تجربه آروماتراپی مطلق را در طول ماساژ به فرد ارائه می دهند. انواع شمع ماساژ عبارتند از:
• شمع ماساژ بادام
• شمع ماساژ اسطوخودوس
• شمع ماساژ کره شی
• شمع ماساژ موم عسل
• شمع ماساژ موم سویا
• شمع ماساژ پنبه دانه
• شمع ماساژ روغن بادام شیرین
• شمع ماساژ گل شمعدانی
• شمع ماساژ گل ساعتی
• شمع ماساژ وانیل
ویژگی های انواع شمع ماساژ
شمعهای ماساژ با شمعهای معمولی متفاوت هستند. این شمع ها از مومهای سویا و مومهای زنبورعسل تهیه می شوند. علاوه بر مومها برای ساخت شمعهای ماساژ از روغنهای جوجوبا، کاکائو، کره شی و روغنهای مفید استفاده میشود. از آنجاییکه موم زنبورعسل در دمای 102 درجه فارنهایت ذوب میشود و دمای ذوب آن کمی بالاتر از دمای متوسط بدن انسان است گزینه مناسبی برای تهیه این شمعها است.
شمع ماساژ در ظرفهای مخصوصی ساخته میشود که استفاده از روغن را هنگام ماساژ راحتتر کند. این روغنها بهراحتی جذب پوست شده و به پوست صافی و رطوبت خاصی میدهد.
شمع ماساژ انواع مختلف دارد
فواید ماساژ شمع چیست؟
ماساژ شمع به عنوان تسکین دهنده و برای استراحت بدن انجام می گیرد. البته این ماساژ بستگی به نوع شمعی دارد که به کار گرفته می شود. این ماساژ برای التیام زخم ها و جراحات، درمان خشکی پوست، کمک به گردش خون و ایجاد آرامش در کل بدن موثر است.
به طور کلی یک ماساژ خوب می تواند بدن را بازسازی کند و سلامت جسمی، روحی و ذهنی در افزایش دهد. برخی دیگر از فواید ماساژ شمع عبارتند از:
– رهایی از استرس و بی خوابی و احساس شادابی و آرامش
– کمک به تنفس بهتر پوست و بازسازی سلول های پوستی
– شل شدن عضلات و پاک شدن ذهن از تنشهای روحی
– درمان خشکی پوست و ایجاد پوستی نرم و درخشان
– کاهش تنش در عضلات و کاهش سفتی و درد
– کاهش ایجاد علائم کشش بهخصوص در دوران بارداری
– تسکیندهنده اگزما و از بین برنده جای زخم و چینوچروک پوست
– حفظ خاصیت ارتجاعی پوست
– التیام پسوریازیس و مبارزه با خارش و التهاب پوست
– ترمیم پوست آسیبدیده از نور خورشید
مزیت ماساژ شمع نسبت به سایر ماساژها
– ماساژ درمانی با شمع باعث کاهش استرس و احساس آرامش به بدن میشود.
– به دلیل روغنها و مواد طبیعی که در ساخت شمعها بهکاررفته است این ماساژ غنی از ویتامین E بوده که و مفید برای پوست است.
– روغنهایی طبیعی که در تهیه این نوع شمعها بکار رفته است مانند یک لوسیون برای قسمتهای مختلف بدن مانند پوست، آرنجها، زانو و آرنج عمل میکنند.
– از مزایای مهم ماساژ شمع نسبت به ماساژهای دیگر سرعت جذب مواد به پوست است. بدین صورت که هنگام ماساژ شمع احتیاج به شستشوی بدن نیست و بعد از ماساژ شما بهراحتی میتوانید لباس بپوشید و استراحت کنید. مواد طبیعی که در ساخت این شمعها بهکاررفته باعث درخشندگی پوست شده و به پوست بدن حالت ابریشمی میدهد.
– مواد تشکیلدهنده شمعهای ماساژ راهی عالی برای کمک به بازسازی سلولهای پوست و تغذیه و لایهبرداری پوست است.
ماساژ شمع باعث آرامش می شود
خواص شمعهای معطر و گیاهی
شمع های معطر و گیاهی علاوه بر ایجاد حس آرامش و کاهش استرس ، خاصیت درمانی نیز دارند. در ادامه می خواهیم فواید برخی از شمع های گیاهی را بررسی کنیم.
• فواید ماساژ شمع با رزماری : از گیاه رزماری برای درمان افزایش خلاقیت ، افزایش انرژی و همچنین تقویت حافظه استفاده می شود. بنابراین شمع ساخته شده از این ماده نیز همین خواص را داشته و علاوه به موارد ذکر شده در بالا به پاکسازی سینوسها کمک شایانی می کند.
• استفاده از عصاره پرتقال: شمع هایی که در تهیه آن از عصاره عطر پرتقال استفاده شده است روحیات عالی و روان متعادل شده فرد را تقویت می کند و باعث ایجاد آرامش در شخص می شود. استفاده از این رایحه سابقه تاریخی برای درمانهای افسردگی دارد.
• استفاده از نعنا برای ماساژ: استفاده از شمع با رایحه نعنا به فرد احساس آرامش و هوشیاری میدهد. علاوه برآن شمع نعنا خاصیت ضدعفونیکننده دارد.
• فواید ماساژ شمع با اوکالیپتوس: اگر میخواهید از شر سرفههای مدام خلاص شوید از ماساژ شمع با رایحه اکالیپتوس استفاده کنید. شمع اوکالیپتوس خاصیت ضدعفونیکنندگی داشته و از سرماخوردگی افراد جلوگیری می کند و در درمان سرفههای شدید مؤثر است.
• ماساژ با بنفشه کوهی: بنفشه کوهی دشمن افسردگی است بالطبع شمعی که از این عصاره تهیه شده باشد نیز در درمان افسردگی موثر است و ماساژ با این شمعها باعث آرامش بخشیدن به شخص میشود.
• ماساژ با روغن گل ساعتی: میوه گل ساعتی باعث تولید فیبروبلاست در پوست شده و برای پوست مفید است از عصاره این میوه که خاصیت ضد چروکی دارد در بیشتر محصولات پوست و زیبایی استفاده میشود. ازاینرو ماساژ با استفاده از روغن این میوه که از هسته این میوه گرفته میشود باعث لطافت، جوانسازی و نرمی پوست میشود.
• ماساژ با روغن سویا: روغن سویا از هسته گیاه سویا گرفته میشود این روغن منبع عالی آنتیاکسیدان بوده که برای بهبود وضعیت پوست و رفع چین و چروکهای پوست مؤثر است. شمع ماساژ تهیه شده از این روغن برای مرطوب کردن پوستهای خشک مفید می باشد.
• فواید ماساژ با روغن گل شمعدانی: روغن گل شمعدانی برای تمام اعضای بدن مانند عروق، پوست و عضلات مفید است. این روغن دارای خواص قابض بودن است. شمع ماساژی که از این روغن تهیه شده باشد گردش خون را در مناطق پوست افزایش داده و باعث ازبینرفتن لکههای پوستی میشود. این روغن دارای خاصیت آنتی باکتریایی است.
• فواید ماساژ با روغن عصاره وانیل: روغن عصاره وانیل برای پاکسازی و آرامش ذهن و روان و همچنین برای احساس ریلکسیشن کل بدن مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از آن در شمعهای ماساژ باعث جوانسازی پوست و رفع چین و چروکهای پوست میشود. اصلی ترین کاربرد این روغن در آرماترابی است.
• ماساژ با روغن پنبهدانه: استفاده از روغنهای پنبهدانه در شمعهای ماساژ باعث جلوگیری از پیری پوست می شود.
• روغن بادام شیرین: روغن بادام شیرین در شمعهای ماساژ باعث تسکین خارش، سوزش و التهابات پوستی میشود.
شمع های ماساژ خواص متفاوتی دارند
آموزش مرحله به مرحله ماساژ شمع
– فتیله شمع ماساژ را روشن کنید.
– بگذارید شعله 15 تا 30 دقیقه روشن باشد. این زمان مناسبی برای آبشدن روغنهای طبیعی و کرههای سازنده شمع است.
– درب ظرفی که شمع ماساژ در آن قرار گرفته را گذاشته تا شمع خاموش شود.
– بگذارید تا روغنمایع شده کمی سرد شود.
– مقدار از روغنی که دمایش متعادل شده است را روی دست خود امتحان کنید که داغ نباشد و پوست بدن را نسوزاند مقداری از روغن را روی قسمتی که قرار است مورد ماساژ قرار بگیرد بریزید.
– با استفاده از حرکات ملایم و دایرهای پوست را به آرامی ماساژ دهید تا روغن جذب پوست شود.
– برای مناطقی که باید به طور خاص ماساژ دهید از روغن بیشتری استفاده کنید.
– اگر روغن ماسیده شد و کار ماساژ به اتمام نرسیده بود شمع را مجدد روشن کنید.
– بعد از مصرف روغنمایع شده درب شمع را بگذارید.
چه کسانی نباید از ماساژ شمع استفاده کنند؟
– افراد مبتلا به سرطان
– افراد دارای فشارخون بالا
– افرادی که دیابت داشته و انسولین تزریق میکنند
– افراد مسن
– افرادی که جراحات شدید و یا شکستگی در استخوانهایشان دارند
– افراد باسابقه سکته قلبی
کلام آخر
ماساژ شمع را یکبار امتحان کنید. بعد از یک روز پر مشغله و هیاهوی خیابانهای شلوغ و پر از ترافیک و آلودگی، درازکشیدن در روی یکتخت تمیز در یک فضای آرامشبخش و زیبا با یک ماساژ تکنیکی و عالی، روحی دوباره به جسمتان هدیه میدهدو شما را به آرامش روحی و جسمی می رساند.
- بیشتر بخرید « شمع گوش 2عددی zizax
منبع : فان طب