22 بهمن سال 1357 همزمان هر سال در ایران جشن پیروزی انقلاب 1357 ایران است که با رهبری امام خمینی (ره) و قیام مردم علیه ظلم و استبداد جهانی به پیروزی رسید.22 بهمن هر سال در ایران جشن گرفته می شود و راهپیمایی 22 بهمن با شعارهای ضد استکبار جهانی و ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی است.
Revolution of the Islamic Republic of Iran
22 بهمن سال 1357
توضیحات کامل مطلب
پیروزی انقلاب ایران در 22 بهمن سال 1357 اتفاق افتاد.
راهپیمایی ۲۲ بهمن
مراسم سالگرد پیروزی انقلاب ایران
در ایران هر ساله همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ ایران، در آخرین روز دهه فجر برگزار میگردد.
در این روز طرفداران حکومت جمهوری اسلامی (مردم) به خیابانها و میدان های بزرگ شهر میآیند و راهپیمایی میکنند.
حاضران در راهپیمایی شعارهایی با مضمون میثاق با آرمانهای انقلاب و روحالله خمینی و همچنین شعارهای ضدآمریکایی و ضد «استکبار جهانی» سر میدهند.(مرگ بر دولت مستکبر آمریکا ، مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر فرانسه ، مرگ بر انگلیس ، مرگ بر آل سعود ، مرگ بر آلمان)
به مناسبت سالگرد این اتفاق، همه ساله در شهرهای ایران طرفداران جمهوری اسلامی اقدام به راهپیمایی میکنند.
رسانه های معتبر داخلی و خارجی از این اتفاق بزرگ و انقلاب بزرگ به جهان اعلام می کنند که پشتوانه این حکومت اسلامی اول خدا ، مردم ، ارتش ، سپاه ، بسیج و شهدا هستند.
انقلاب ۱۳۵۷ ایران
سید روحالله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی، پس از ۱۵ سال تبعید در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ به ایران بازگشت و وارد تهران شد و در سراسر ایران قیام کرد و پس از ۱۰ روز با اعلام بیطرفی ارتش پیروزی را به دست آورد
در این روز زندان اوین، وزارت امور خارجه، نیروهای امنیتی، نیروی دریایی سلطنتی، مجلس، شورای دفاع ملی، پلیس، ژاندارمری و کمیته مشترک ضدخرابکارانه به مردم منتقل شدند.
با دستگیری ژنرال رحیمی، فرمانده ارتش در تهران، سلاحها به دست انقلابیون افتاد. انقلاب ایران در تاریخ ۱۱ فوریه ۱۹۷۹ با مشارکت گروههای مختلف مردم ایجاد شد.
سلسله پهلوی رسماً پایان یافت و در نهایت شرایط برای تشکیل جمهوری اسلامی به رهبری سید روحالله خمینی آماده شد. افکار و شخصیتهای اسلامی نقش مهمی در انقلاب ضدسلطنتی داشت و خمینی آن را انقلاب نامید
اتقاقات مهم انقلاب 22 بهمن ایران
در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ (برابر با ۱۱ فوریه ۱۹۷۹ میلادی)، پس از پیروزی انقلاب ایران، صدها نفر از پرسنل نظامی و پلیس به طرف برج آزادی حرکت کردند.
یکی از خواستههای آنها عدم وابستگی به ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی به عنوان قدرت غالب آن زمان بود.
مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
سالگرد انقلاب به عنوان یک جشن سیاسی ملی محسوب میشود.
پرچم ایران و بسیاری از پوسترهای با شعارهای انقلابی در دست افرادی که به راهپیمایی ملحق شدند ، دیده میشود.
همچنین به عنوان نشانههای ضد آمریکایی، پرچم ایالات متحده و تصاویر رئیسجمهورهای فعلی و پیشین ایالات متحده تحقیر میشوند.
شخصیتهای برجسته مذهبی و سیاسی از ایرانیان میخواهند تا در این راهپیمایی شرکت کنند و شعارهایی با مضمون پیوند ناگسستنی ایران با رهبر و جمهوری اسلامی سر دهند.
جشن پیروزی انقلاب اسلامی در تهران
هر ساله، در تهران، پایتخت ایران، راهپیمایان از ده نقطه مختلف تا میدان آزادی راهپیمایی میکنند و سپس در آنجا بهطور معمول رئیسجمهور ایران در مناسبت سالگرد انقلاب سخنرانی میکند.
میدان آزادی تهران ، هر سال با ازدحام جمعیت این جشن را به سراسر جهان مخابره می کنند و ترس و دلهره دشمنان این انقلاب بیشتر از بیشتر می شود.
اهمیت و اثر انقلاب اسلامی ایران
بعد از این انقلاب بزرگ ، در سراسر کشورهای جهان قدرت استکبار کاهش یافت و اثرات این انقلاب به خیلی از کشورها کشیده شد.
در سی و هفتمین سالگرد انقلاب، چهارصد و پنجاه مهمان از ۲۸ کشور جهان، که اکثر آنها دانشمندان، سیاستمداران و تأثیرگذاران از کشورهای اروپایی شامل آلمان، فرانسه، اسپانیا، بلژیک، کرواسی و هلند، و همچنین آمریکاییها و آفریقاییها بودند، در این راهپیمایی به عنوان مهمانان ویژه شرکت کردند.
این رویداد توسط بیش از ۵٬۰۰۰ عکاس و فیلمبردار، از جمله ۲٬۰۰۰ روزنامهنگار محلی و ۲۸۰ خارجی در تهران، و بیش از ۱٬۰۰۰ خبرنگار در تمام شهرهای دیگر ایران پوشش داده شدهاست.
حضرت آیت الله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، حضور گسترده مردم ایران در راهپیمایی سالانه بهمن ماه را نشانهای از مقاومت و حمایت مردم ایران از «آرمانهای انقلاب» میداند.
پوشش رسانهای انقلاب اسلامی ایران
وقایع این روز بازتابهای جهانی در رسانههایی نظیر بیبیسی، خبرگزاری آسوشیتدپرس، شبکه ایران اینترنشنال ، خبرگزاری شینهوا، پایگاه خبری شانگهای دیلی، خبرگزاری فارس، ایرنا، خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان، خبرگزاری رویترز، شبکه المیادین، الجزیره مباشر و سیانان و پایگاه خبری البوابه دارد.
رسانههای داخلی ایران و به ویژه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در دهه فجر تبلیغات گستردهای برای حضور مردم در راهپیمایی دهه فجر انجام میدهد و ویژهبرنامههای تلویزیونی به آن اختصاص میدهد.
دشمنان این انقلاب همیشه می نالند که این راهپیمایی طرفداری ندارد اما واقعیت چیز دیگر است و همیشه جشن انقلاب اسلامی پرشورتر از هر سال است.
منابع : فان طب + ویکی پدیا
[…] اس ام اس های جدید ویژه 22 بهمن […]