دستور تهیه ترشی بیور؛ ترشی فلفل محلی همدانی bivar pickle ترشی بیور همدانی طرز تهیه ترشی بیور همدانی فلفل ها را بشویید و آبکش کنید و هر کدام را با سوزن سوراخ کنید تا سرکه به داخلشان نفوذ کند سپس در قابلمه بریزید و رویش را با آب پر کنید و 2 قاشق غذا خوری نمک اضافه کرده و چند ساعت تا یک شب بگذارید در آب نمک بماند تا تلخیشان گرفته شود و آبکشی کنید.
دسته: انواع مربا و ترشیجات
انواع مربا و ترشیجات خوشمزه و گوناگون برای سلیقه های مختلف آموزش درست کردن مربای خوشمزه برای صبحانه و میان وعده و همچنین ترشیجات خوشمزه که روش درست کردن آنها در انواع مربا و ترشیجات فان طب به صورت کامل آموزش داده شده.